Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 00 • info@cks.be

Trotse verhalen / Jimmy - magazijnmedewerker

Jimmy Donders werkte in 2009 op een werf waar ook CKS actief was. Hij besloot prompt te solliciteren: “CKS was veel beter georganiseerd dan mijn werkgever. Ze hadden ook betere materialen. Ik dacht: waarom niet?”

Zijn eerste indruk bleek de juiste. “De werksfeer op CKS is uitstekend. We helpen elkaar vooruit. Is er eens iemand ziek of afwezig? Dan springen we in, maken we overuren zonder klagen. Omdat je weet dat de anderen dat ook voor jou doen.”

Die mentaliteit past bij het bedrijf. “Lode en Sabine doen ook altijd hun best voor hun medewerkers. Vier keer per jaar geven ze een drink. Er is de kerstborrel en aan het begin van het jaar delen ze de cijfers en toekomstplannen met ons. Ze zijn heel open en duidelijk. Dat apprecieer ik.”

Jimmy haalde zijn rijbewijs C op CKS. “Ik lever regelmatig generatoren en schakelkasten op de werven. Zo wordt mijn werk nooit saai. Weet je wat me opvalt? Dat ik ook buiten het werk vaak over CKS praat. Bij mijn vorige werkgevers deed ik dat niet. Dat betekent toch iets. Het bewijst dat ik trots ben om hier te werken.”