Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 00 • info@cks.be

Trotse verhalen / Christophe - ploegbaas algemene elektrische installaties


Een bedrijf dat over alle technieken beschikt en doorgroeimogelijkheden biedt, deze zijn enkele van de drijfveren die Christophe overhaald hebben om na 14 jaar trouwe dienst over te stappen naar CKS. Sinds het najaar 2018 heeft hij dan ook meteen de mogelijkheid gekregen om de data-afdeling te starten. Na enkele intensieve, maar interessante opleidingen en een meevolgstage bij een groot databedrijf, heeft hij al een aantal dataprojecten tot een goed einde gebracht. “Niet alleen heb ik in korte tijd veel bijgeleerd, ik heb ook voldoende ruimte gekregen om enkele elektromonteurs op te leiden.”

Een goede ploegbaas moet volgens Christophe zelfstandig kunnen werken, veel technisch inzicht hebben, handig zijn en over voldoende sociale vaardigheden beschikken. Deze laatste worden dan nog eens bekrachtigd door een familiale sfeer waarbij er wederzijds respect is voor elkaar en geen overbodige hiërarchie.

Ook de vele personeelsactiviteiten en de bedrijfswaarden geven Christophe een extra dosis werklust. “Ik apprecieer de betrouwbaarheid die voor mij toch wel volledig klopt, alles wat er besproken is tijdens mijn functioneringsgesprekken is dan ook waargemaakt.”