Heulentakstraat 14 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 00 • info@cks.be

Werken voor CKS is boeiend en uitdagend

Dave, Software-engineer

Dave Vleeschouwers is software-engineer. In 2013 deed hij zijn schoolstage bij CKS. Hij ging niet meer weg. “Je krijgt hier veel vertrouwen. En de nodige vrijheid om je carrière uit te bouwen en je te specialiseren. Ben je uitgekeken op één vakgebied? Dan kan je wisselen over afdelingen heen.”

Ik werk graag in een omgeving die gebeten is door techniek

Diether, R&D-engineer

In 2017 werd Diether de Schaetzen R&D-engineer bij New-tec. Hij merkte snel het verschil met zijn vorige werkgever. “De sfeer is hier heel open. Alles wordt goed gecommuniceerd. De bedrijfsmentaliteit sluit aan bij waar ik me goed bij voel. New-tec wil kwaliteit leveren, de klant content stellen.”

Ik praat veel over CKS buiten het werk

Jimmy, Magazijnmedewerker

Jimmy Donders werkte in 2009 op een werf waar ook CKS actief was. Hij besloot prompt te solliciteren: “CKS was veel beter georganiseerd dan mijn werkgever. Ze hadden ook betere materialen. Ik dacht: waarom niet?” Zijn eerste indruk bleek de juiste. “De werksfeer op CKS is uitstekend."

CKS is een bedrijf, geen fabriek

Yves, Ploegbaas bordenbouw

Yves Swennen werkte 11 jaar voor een bordenbouwer voor hij de overstap maakte naar CKS. “Ik kwam in een bedrijf terecht waar heel veel kon, en waar iedereen alles deed in functie van de firma en elkaar. CKS is een bedrijf, geen fabriek,” zegt Yves. “Hier zijn geen twee dagen hetzelfde."

De projecten zijn zo mooi, zo innovatief

Robin, Projectleider

In 2017 deed Robin zijn bachelorproef in energietechnologie op de UCLL in Diepenbeek. Hij wist niet dat Lode op dat moment in de jury zat. “Na mijn proef sprak Lode me aan. Of ik CKS eens wilde bezoeken. Een week later kwam ik langs, de maandag daarop ging ik hier al aan de slag."

Onverwachte ijsjes in de zomer

Erica, Management assistant

In april 2016 besloot Erica Maggio spontaan bij CKS te solliciteren. Ze had gehoord dat het hier zo tof werken is. “Ik had geluk. CKS zit in volle groei. Sabine kon dus een management assistant gebruiken. Op twee jaar tijd kreeg ik heel wat taken bij. Ik ben nu ook verantwoordelijk voor marketing en communicatie.”

We zijn trots op onze installaties

Brecht, Elektromonteur

Brecht werkte eerst voor een bedrijf in Gent. Maar hij was de dagelijkse files beu. Een kameraad tipte hem dat het leuk werken is bij CKS. “Er zijn maar weinig dagen dat ik met tegengoesting opsta,” zegt Brecht. “De werven zijn niet al te ver en ik heb fijne collega’s."

Op CKS is elke dag anders

Erik, Werfleider

Erik was net afgestudeerd toen hij op een zaterdag bij CKS aanklopte. Hij mocht meteen starten als elektromonteur. “In de afdeling middenspanning. Daarna proefde ik van automatisering en gebouwen. Die variatie is typisch voor CKS. HVAC, New-tec, gebouwen, middenspanning, automatisatie: het zit allemaal onder één dak.”