Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 00 • info@cks.be

Trotse verhalen / Timmy - coördinator ontwerp

Timmy is van opleiding master elektrotechniek.

Het voordeel aan een KMO is dat de communicatielijnen met de managers korter zijn en je via je verscheidene netwerken contacten hebt met beslissingnemers. Zo is Timmy dan ook bij CKS terechtgekomen, na een aangenaam, informeel gesprek met Lode.

"Ik heb altijd al iets met mensen willen doen en een team willen aansturen en coachen.” In tussentijd is de ontwerpafdeling uitgegroeid tot een zelfsturend, hecht team dat zelf pijnpunten aanhaalt, oplost en zo al veel efficiëntie heeft doorgevoerd. "Echt om fier op te zijn."

Timmy is van de generatie Y, een millennial die het o.a. belangrijk vindt om flexibel te kunnen werken in een sfeervolle omgeving en om zich authentiek te kunnen ontwikkelen. "Als ik initiatieven neem, dan krijg ik hiervoor de nodige vrijheid en de beslissingen worden snel genomen." De interpersoonlijke relatie met André (onze technisch directeur), Sabine en Lode is dan ook van cruciaal belang. " Zo hebben we eens koffiekoeken gekregen omdat we een interne verhuis van bureaus na de werkuren hebben gedaan. Dat is leuk die erkenning krijgen."